2022-05-20 07:36:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Nem kellene mindenért idegeskedned

Napi horoszkóp május 20-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint olyan barátokkal találkozhatsz a mai napon, akikkel végre meg tudod beszélni azokat a gondjaidat, amik most nyomasztanak éppen. Anyagi téren is segítséget nyújthatnak, de elsősorban tanácsaikkal, nem pénzzel.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A mai nap a meditációé, az elgondolkodásé. Azt hitted, eddig mindenben igazságosan jártál el. Pedig az ember, már csak korlátozottsága miatt sem lehet maradéktalanul hibátlan. Bocsáss meg magadnak, és lépj tovább!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr és a Jupiter fényszöge nagyon kedvező napot jelez! Most átfogóan látod az összképet, ezért nagyon gyors és jó döntéseket tudsz hozni. Hosszú távú döntések meghozatalára is alkalmas időpont.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Új energiák áramlanak be az életedbe, és ezt te is egyre erősebben érzed. Jól teszed, ha átengeded magad a hatásoknak, és erejükkel fordítasz a sorsodon. Ha ellenállsz, ha ragaszkodsz, akkor ez most düh formájában nyilvánulhat meg. Változz!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A bajok okainak tisztázása érzelmileg felszabadító hatású lehet rád nézve. De nem szabad, hogy mindezt a tudást egyszerre, mint egy hideg vizes zuhanyt zúdítsd a kedvesedre. Legyél visszafogott, és szelíd.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr és a Jupiter fényszöge szerencsét ígér neked. Ha valamivel régóta küszködsz, most a javadra dől el a dolog, és az is lehetséges, hogy konkrét nyeremény formájában nyilvánulnak meg a kedvező hatások.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A mai napon különösen erős, és nagyon pozitív kisugárzással ruháznak fel a csillagok. Ennek hatására még olyanok is felkereshetnek, akiket nem is igazán kedvelsz, vagy épp fordítva, akik eddig nem szimpatizáltak veled. Használd ki a lehetőséget, és fordíts a viszonyotokon!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A mai napon rengeteg szokatlan dolog történhet veled. Ne ijedj meg, a szokatlan, a más még nem rossz feltétlenül. Beszéld meg a társaddal is a változásokat! Biztatást és útmutatást remélhetsz tőle.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A te erőd elsősorban abban rejlik, mit mutatsz magadról másoknak. Kerüld a kicsinyességnek még a látszatát is. Te tehetséges és szórakoztató személyiség vagy. Élj vele, és legyél nagyvonalú a szavaidban, tetteidben. Szeretni fognak!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Régóta tervezel már egy összejövetelt, amit a mai napon szinte spontán módon, de sikeresen nyélbe is üthetsz. A beszélgetés nem elsősorban szakmai, üzleti dolgokról folyik, de mégis hasznos lehet. Vedd át az irányítást!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma végre nyugodt napra számíthatsz: tegyél meg mindent szellemi fejlődésed érdekében. A tudás, a magasabb tanulmányok tárháza igazi kincs. Bőven rendelkezésedre áll, és nem csökken azzal, ha osztozol benne valakivel.


Halak: II. 19. - III. 20.

Nem kellene mindenért idegeskedned. Egyetlen embert sem tudsz megváltoztatni, csakis önmagad. Erre most különös felhívást kaphatsz a sorstól. Egy régi kapcsolat talán megszakadhat, de ez lehet az ára egy újnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: